Gästbok

Välkomna att kommentera böckerna, som ni har läst. Det är alltid uppskattat att höra från er!

 

Antal inlägg: 257

Ditt namn:

Din e-postadress:

Din hemsida:

Ditt meddelande:

:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove)
:O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)

2021-11-26 06:48:51 - Håkan Berglund, hakanbrakan@spray.se

Hej. Jag hittade en annons om dina böcker. Det är ett intressant ämne du skriver om, så det blir nog en bok i bokhyllan till jul. Spännande att upptäcka en ny författare som är så kunnig på detta svåra område. Att kunna förklara och berätta om jihadisternas liv som du gör kräver en hel del mod och fakta. Beundransvärt!

2021-11-13 09:20:37 - Helena Lindblom

Hoppas på något nytt till nästa år från dig! Jag har pratat med min bokhandlare och hon vill ta in dina böcker i butiken. Biblioteket var också intresserade. Vi har en läsgrupp där vi läser och diskuterar olika böcker. Där finns dina böcker Jihadistjägaren och Helvetestrappan med. Allt fler börjar få kännedom om dig. Vi uppskattar att en svensk vågar skriva om ett ämne som det är så mycket hysj-hysj om. Bra! Slutet på boken Uppdrag Jemen hintar om en spännande fortsättning! Lycka till Lennart!

2021-11-04 16:24:33 - Lena Hansson

Fortsätt skriva spännande böcker!!!! Lena

Svar: Hej Lena! Jag håller på att skriva lite varje dag, och jag hoppas att den kommande boken i Silvertownserien blir lika populär som En chans på miljonen. Info om när de nya böckerna kommer finns givetvis på den här hemsidan. Snart jul! Kanske blir boken en julklapp i jul? Man kan ju hoppas! Hälsningar Lennart

2021-11-04 09:18:29 - Elsa Lindahl, info@alltomprivatlan.se, www.alltomprivatlan.se

Jag är så glad över att jag upptäckt dina böcker! Du har gjort min höst! (inlove)

Svar: Hej Elsa! Tack för hälsningen! Jätteskoj att du har hittat mina böcker. Fyra finns utgivna idag, och mer kommer. Hoppas de pryder din bokhylla! Hälsningar Lennart

2021-11-04 07:53:03 - Ahran

Where do you get your inspiration from? You have got a lot of facts in your books that makes me think you must have done a lot of research before starting writing. I am truly impressed, and I do hope that you one day can translate into english. That would give you the world, man! Good luck in the future, keep writing! The fans number is increasing!!!

Svar: Hi there Ahran! It is good to hear from you! I try to follow the news and what is happening in the world. My research takes a lot of time, but it gives me new things to write about. Life is exciting! I have got questions from other readers about translation into english. At the moment that is not something we are really discussing. But who knows, one day perhaps! Thanks for your comments, I appreciate them! Bye for now! Lennart

2021-10-28 06:00:40 - Håkan Gren

Hej! Har du några inbokade boksigneringar i höst/vinter? Det skulle vara intressant att få träffa dig! Hur ser planerna ut för eböcker och ljudböcker? Jag tror att dina välskrivna alster skulle få många nya läsare om du även satsade på de versionerna. Hur som helst önskar jag dig lycka till med skrivandet. Något nytt spännande på gång?
Hälsningar Håkan och Jenny

Svar: Hej! Just nu finns inga boksigneringar inbokade. När det blir aktuellt titta in på fliken "signeringar". Förlaget Vulkan jobbar på både ljudböcker och eböcker just nu. Hoppas på utgivning under 2021. Info KOMMER! En uppföljare till En chans på miljonen är det närmaste projektet vi jobbar på. Manuset är klart, en finslipning är det som återstår. Tack för kommentarerna! Hälsningar Lennart

2021-10-16 09:47:10 - Jan ANDERSSON

Jag måste få ta chansen att berömma dina böcker!

Hälsningar Janne

Svar: Jag får tacka för hälsningen! Jätteskoj att du gillar det du läser! Det kommer mera! Lennart

2021-10-02 14:10:32 - Robert och Tina

Har du någon ny bok på g? Kanske nästa år? Du beskriver ett spännande ämne. Verkligen dagsaktuellt med talibanerna i Afghanistan och deras allierade i IS och al-Qaida. Vi hoppas verkligen på en fortsättning i samma anda.
Hälsningar!!

Svar: Ett nytt manus är inlämnat till förlaget. Vi håller på att gå igenom finslipningen nu så att det blir en bra fortsättning på "En chans på miljonen". Det är den boken som ligger närmast i tiden.

2021-09-26 09:32:28 - William

Jag blir förvånad över hur bra författaren beskriver platser och personer i böckerna. Silvertown känns som en stad man skulle vilja besöka! Personerna lämnar lite åt fantasin. De är inte beskrivna exakt utan man får göra sig en egen bild av hur de ser ut. Då blir det ännu mer spännande enligt min mening. Måste bara få berätta det. Bra jobbat Frostelid!

Svar: Tack för kommentarerna. Kul att du är nöjd!

2021-09-15 06:14:11 - Gunnar och Gerd

Tack för underhållande böcker. Berättelserna är trovärdiga och skulle mycket väl ha inträffat på riktigt. Ämnet är dags aktuellt i högsta grad. Det som händer ute i världen oroar och risken för nya attentat ökar för varje dag. Då behövs jihadistjägarna! Vi har hört oss för, och det finns faktiskt hemliga agenter som jagar terrorister. Precis som du beskriver. Verkligen bra jobbat att komma på det här spännande ämnet!
Vi hoppas på en fortsättning!
Gerd och Gunnar i Göteborg

Svar: Det som händer ute i världen inspirerar verkligen till nya spännande manus. Inte minst det som händer i Afghanistan med talibaner och al-Qaida och alla frisläppta terrorister från fängelserna. Vi lever verkligen i en oerhört farlig tid. Tack för beröm och fina kommentarer! Det värmer och ger nya idéer till manus uppslag. Ha det gött! Lennart

2021-09-05 08:52:47 - Daniel

Jag har läst en bok med en arg jihadist på framsidan. Den var riktigt spännande. Jihadistjägaren heter den. Den röda boken Helvetestrappan finns i min bokhandel. Har redan sett den. Den ska jag köpa under månaden när jag fått lön. Jag läser ganska långsamt så jag blir kanske klar till jul! Funderar på om dina böcker kan vara lämpliga som julklapp till nån kompis. Vi får se. Men grattis till en bra första bok. Jag blev imponerad av manuset. Mycket fakta som gick att kolla upp. Du har jobbat hårt på att gå historien trovärdig. Bra!!!

Svar: Du kan ta så lång tid på dig att läsa som du vill. Huvudsaken är att du läser. Om du gillar temat i mina böcker så gör du mig väldigt glad såklart! Det kommer nya böcker framöver. Försöker få till en trovärdig handling, någonting som skulle kunna hända i verkligheten. Många har gett bort mina böcker som julklapp, och födelsedagspresent. Bra idé! Hälsningar Lennart

2021-08-24 17:47:49 - Harry

Längtar till nästa bok!
Ha dä gött!

Svar: Jag kämpar på med nya manus! Tack för att du hör av dig! Lennart

2021-08-23 06:29:05 - Helena Lindblom

Håller du på med något nytt manus just nu? Vad det än blir så kommer det att hamna i min bokhylla! Älskar dina böcker och dina huvudpersoner Goldblume och alla andra.
Lycka till!
Helena

Svar: Hej! Jag har flera manus som jag jobbar parallellt med just nu. Några är faktiskt i stort sett klara att lämna in till mitt nya förlag Vulkan. Håll utkik på hemsidan där kommer info så snart det är dags att släppa nytt. Vi kanske ses på en boksignering framöver när restriktionerna om coronan lättar? Välkommen! Datum för signeringar kommer att finnas på en egen flik i menyn. Tack för fina kommentarer! Varma hälsningar Lennart

2021-08-12 14:44:54 - Johnnie

Min bokhandel har svårigheter att kunna beställa dina böcker. De verkar inte finnas i lager. Kan man föreslå att de beställer via zittymedia?
Ha det gött!

Svar: Ja det är en utmärkt idé. Beställning av böcker görs på hemsidan. Hälsningar Lennart

2021-08-08 13:11:29 - Anna och Stefan

Vi tror att dina manus om jihadistjägarna kunde bli succé på filmduken. Se talibanernas framgång i Afghanistan, IS och al-Qaidas stöd till talibanrörelsen. Böckerna är verkligen högst aktuella för dagen. Du har hamnat helt rätt i historien. Bra!!!

Svar: Det var en intressant idé.Det skulle vara oerhört spännande att få vara med om det. Men det tror jag ligger på framtiden. Först hoppas vi på att projektet med eböcker o h ljud böcker blir av. Kul att ni hör av er med era idéer!

2021-08-07 19:33:30 - Ulf och Britta

Spännande böcker! Vi är djupt imponerade! Fortsätt så!!!
Kramar från oss!

2021-08-07 14:28:31 - Hubbe

Ser fram emot nästa bok! Hoppas det blir en fortsättning på uppdrag Jemen.

2021-08-03 15:38:26 - BENGT

Hej! Har du någon boksignering inbokad? Skulle vara jätteintressant att få träffa dig!
Hälsningar från Bengt Haraldsson

Svar: Hej Bengt! För tillfället ligger vi lågt med signering arna. Corona har lugnat ner sig men faran är inte över ännu. Men så snart vi får klart från bokhandlarna och marknaderna så kommer vi så klart ut på vägarna igen. Info om tider och platser kommer att redovisas på den här hemsidan som vanligt. Hälsningar Lennart

2021-07-29 13:25:29 - Ingrid Skoog, info@ingridskoog.se, ingridskoog.se

Hej, såg precis att att du skrev att det kommer en fortsättning till Silvertown-serien. Ser fram emot det. Allt väl, Ingrid

Svar: Hej Ingrid! Kul att du har fastnat för mina böcker! Jag hade ett manus som omfattade drygt 1000 sidor när jag kände mig klar. Jag insåg att det blev lite för mycket att göra en bok av så jag delade upp manuset i tre delar. Fortsättningen på EN CHANS PÅ MILJONEN kommer så småningom. Hoppas under året. Det beror både på tid och på Vulkan som har blivit det nya förlaget. Arbete pågår för att kunna ge ut böckerna i fler format, som Ebok och ljudbok.

2021-07-21 21:28:20 - Leif Fredriksson

En chans på miljonen slutade inte som jag hade trott. Kommer det en fortsättning där man får veta vad som hände sedan? Hoppas jag får veta annars kommer jag att få fundera resten av livet på hur livet blev för de som boken handlade om.

Svar: Hej Leif! Tack för kommentaren! Det tar inte slut här. Det kommer en fortsättning på Silvertown-serien. Minst två böcker ytterligare är på gång. Ovisst när de kan ges ut. Men vi hoppas inom en snar framtid. Hälsningar Lennart

2021-07-14 08:11:33 - Frantisek

Spenande book.

Svar: Roligt att du gillade boken! Vilken av böckerna har du läst? Hälsningar Lennart

2021-07-06 09:00:36 - Erik

Ja, jag håller med Annika. Satsa på ljudböcker och översätt till flera språk. Ämnet du skriver om är verkligen högintressant och väldigt aktuellt. Nu när USA lämnar Afghanistan märks det redan att talibanerna kommer tillbaka. Islamismen måste tas på allvar, det är viktigt att vara uppmärksam på problemen religionen för med sig.

2021-07-05 05:58:33 - Annika Grahn

Hoppas på ljudböcker framöver. Då kan jag njuta av dina böcker på riktigt. Jag har flera favoriter bland inläsarna och hoppas att dina böcker får den chansen också. Det är de värda. Kramar från Annika

Svar: Hejsan Annika! Både ljudbok och Ebok är på gång via mitt nya förlag Vulkan. Det jobbas för fullt med Jihadistjägaren som blir första bok ut i det nya formatet. Det ska bli spännande att få höra boken som inläst berättelse. Hälsningar Lennart

2021-06-28 13:36:00 - Petteri

Visste du att dina böcker går att köpa i Finland? Jag köpte en röd bok, Helvetestrappan heter den. Sååå tjock och härlig den är! Det kommer att ta mig hela semestern att komma igenom den. En kompis rekommenderade den, så det fick bli din bok som hamnar i bokhyllan. Hoppas ni mår bra allihop i Sverige! Hyvä!!!

Svar: Hej Petteri! Stort tack för berömmet! Jo visst har vi märkt av ett stort intresse för böckerna även i Norden. Det är skoj att få direktkontakt med läsarna men det är ett begränsat antal som kan läsa svenska. Eventuella översättningar har ännu inte diskuterats med förlaget. Vi kan hålla en tumme att det kan bli av en dag! Hälsningar Lennart

2021-06-27 17:43:36 - Jonas Andersson

Hej! Jag måste berömma modet att skriva böcker om ett så känsligt ämne. Islams folk är oerhört känsliga och lättstötta. Jag tror trots allt att du inte stöter dig med dem, du kan inte anklagas för rasism eller något liknande. Boken Jihadistjägaren är spännande. Jag kunde knappt lägga boken åt sidan när ögonen gick i kors...

Svar: Hej! Det är verkligen ett både aktuellt och mycket känsligt ämne det här med islamistiska terrorister och deras mål i livet. Jag avser verkligen inte att trampa någon på ömma tår när jag skapar ett manus. Jag vill berätta om det farliga jobbet att bekämpa terrorismen och om de som riskerar livet för att göra världen till en säkrare plats att leva i. Ariel Goldblume är jude som bekämpar ondsinta islamister. Spänningen i att få berätta om hans kamp ligger i den svårlösta konflikten mellan religionerna. De har helt olika åsikter om hur livet ska levas. Hatet är bottenlöst. Berättelserna i mina manus blir ännu mer levande när alla måste se sig om över axeln för att överleva ännu en dag. Tack för att du hörde av dig! Lennart

2021-06-25 07:52:47 - Malcolm Quested

I am really thrilled to have the opportunity of contacting you like this. I have tried to translate your book "The jihadist hunter" into the english language. I have used the translation sites at Google. It went quite ok I guess. I can very well understand the amazing story about Ariel Goldblume. You really should consider translation for your books! You would sell million of books!
Thats the Word from Malcolm.

2021-06-22 14:52:14 - Patrik, www.patriks.nu

Köpte precis din bok på Coop. Ska bli spännande att läsa i hängmattan i veckan som kommer. Tack!

2021-06-12 19:19:11 - Alfred Johansson

Hejsan! Hoppas böckerna kommer som eböcker och kanske som ljudböcker. Den nyaste boken finns redan som Ebok. Jättebra! Alfred

2021-06-09 08:23:50 - Stina Hansson

Jag har fastnat för jihadistjägarna! Spännande och faktiskt mycket trovärdiga! Har aldrig läst någonting liknande. Kan man hoppas på Ebok och kanske ljudbok framöver? Det finns en uppsjö av bra sådana. Jag är säker på att dina böcker skulle bli uppskattade av ännu fler.

2021-06-04 09:29:52 - Elias Gardner, egard339@gmail.com, www.grillat.se

väldigt roliga historier att läsa

2021-05-26 20:30:23 - Klaus

Jag gillade Uppdrag Jemen väldigt mycket. Blir det någon fortsättning på den historien?

2021-05-23 10:48:13 - Anton

Bra jobbat Lennart och ni andra på förlaget!

2021-05-09 08:15:46 - Klaus Walther

Hej Lennart! Från och med nu är jag ett av dina fans! Vilka historier du får till! Det känns äkta, du beskriver spännande detaljer, som när Goldblume åker den långa sträckan genom öknen i Saudiarabien. Det gillade jag. Jag har jobbat där, på den vägsträcka du beskriver. Jag var där igen! Mycket bra jobbat!
Jag kommer ha koll på dina kommande böcker, var så säker på det!
Ha en bra sommar helst utan corona. Klaus

2021-05-07 19:46:12 - Åsa. Johansson

Jihadistjägaren var riktigt spännande! Nu fortsätter jag med nästa bok. Den var ordentligt tjock den!!!

2021-04-26 06:15:30 - Kajsa Hermansson

Imponerad! Hoppas dina böcker även kommer som Ebok och ljudbok. Det är nog många som skulle uppskatta det! Lycka till med det! Kajsa.

2021-04-17 16:42:42 - Jonte

Det är tur att någon vågar skriva om jihadistjägarna. Som jag har förstått så är den delen av den hemliga säkerhetspolisen ganska omfattande. Det är spännande att få en inblick i deras farliga arbete. Men jag skulle själv aldrig vilja jobba så. Det är alldeles för farligt för min del. Nerverna skulle paja direkt. Bra jobbat ändå att lyckas få förlag att nappa på dina manus.

2021-04-13 16:09:34 - Leif Antonsson

Vart får du allt ifrån? Det känns som man är med på plats där allt händer i dina böcker. Jag är djupt imponerad. Verkligen! Jag kände att jag var med i Sanaa där Goldblume jagade islamister. Det var så verkligt. Jag är numera ett av dina fans! Fortsätt så!!!

2021-04-12 14:31:00 - Stemjijook, info@stemjijook.nu, stemjijook.nu

Jag läste EN CHANS PÅ MILJONEN nu när jag var i fjällen över påsken och det var underhållande mellan alla stunder av naturvistelse. En bok som väckte många tankar. Ska se om jag kan knåpa ihop en riktig recension sedan. / Krister

Svar: Hej Krister! Jätteskoj att du gillade boken! Det är svårt att sluta skriva när man får inspiration. Manuset omfattade 1000 sidor när jag blev klar. Jag insåg att det blev en roman i Stephen King-format. Jag delade upp manuset i tre delar för att det skulle bli hanterbart. Det innebär att det blir en fortsättning på dramat som börjar i En chans på miljonen i bok nummer två. Hoppas ni gillar det som kommer till sommaren. Hälsningar Lennart

2021-04-02 13:53:27 - Anders Isaksson, aisak70@gmail.com

Hej. Blir det någon fortsättning på En chans på miljonen? Det var en spännande bok, helt i min smak. Det hintas i början av boken om att det finns eller kommer fler delar i samma bokserie. Kanske kommer det en fortsättning redan i år? Hoppas det blir så.
Jag håller koll på hemsidan. Fin hemsida förresten!

Svar: Hej! Två böcker är planerade som uppföljare till En chans på miljonen. Hoppas kunna presentera bok nummer två i serien om Silvertown under sommaren 2021. Kul att du gillade premiärboken! Det kommer mera. Hälsningar Lennart Frostelid

2021-04-01 17:41:38 - Albin

Jätteskoj med en ny bok! Hur hinner du skriva, fattar inte!
Aprilhälsningarfrån Mullsjö

2021-03-17 08:55:46 - Pelle s

Jag har beställt uppdrag Jemen. Ska bli spännande att få läsa den i sommar. Hinner inte läsa den innan semestern. Men då blir det säkert av.
Hälsningar Pelle Sandberg

2021-03-12 07:29:52 - Jonas K

Du tar upp ett aktuellt och skrämmande ämne i dina böcker. Om en religion blir plattform för våldsamma individer som vill sprida sina idéer till hela världen, då blir den oerhört farlig. Då kan man förstå jihadistjägarnas betydelse. Som du har betonat, de finns på riktigt. De syns inte, hörs inte men är effektiva. Jag är mycket intresserad av ämnet och tänker följa äventyren i dina böcker. Stort tack!

2021-03-11 06:06:46 - Cilla Westerberg

Corona tider är inte alls kul. Men så fick jag din bok i handen så nu känns det mycket bättre. Tack!

2021-03-05 17:58:04 - Kalle Andersson

Det blir spännande med en fortsättning på jihadistjakten!
Hälsningar från Karl Henrik

2021-03-05 07:30:13 - Janne och Klarissa

Nu har vi beställt den nya boken på vår bokhandel. Även de tyckte bokserien verkade spännande. Jag och sambon är intresserade av ämnet jihadisterna och ser fram emot att få börja läsa. Hoppas böckerna är fristående så man inte måste börja läsa första boken först. Nu börjar vi med den tredje. Om den är så bra som vi hoppas så kommer säkert de andra också att få pryda vår bokhylla.
Hälsningar från oss.

2021-03-04 16:14:23 - Erik, xn--vinterdcken-r8a.se

Spännande med ny bok :)

2021-02-25 05:55:25 - Therese wujak

Ryktena har nått mig om att en ny bok har släppts! Jag har inte sett den i min bokhandel ännu. Men jag måste erkänna att jag är väldigt nyfiken. Jag har lånat Helvetestrappan av en kompis och jag kunde nästan inte sluta läsa! Om den nya boken är bara hälften så spännande så har författaren gjort ett bra jobb igen. Dock har vi båda missat Jihadistjägaren, den första boken. Den finns säkert på biblioteket om man letar.
Hoppas på en corona fri sommar till oss alla. Thereze

2021-02-23 11:13:37 - Åsa Karlsson

Äntligen en ny bok och lite nyheter på hemsidan. Kul! Det ska bli spännande att få se den på riktigt!

2021-02-14 19:24:08 - Kristoffer, kristoferfrancis@gmail.com, odorfri.se

Grymt bra hemsida :)

2021-02-14 10:41:33 - Gunnar och Hillevi

Här kommer en liten hälsning till er från Lund. Alla hjärtans dag hälsning till er på Zittymedia. 14 feb 2021

2021-02-07 16:14:22 - Klockfeber, klockfeber.se

Vi är redan inne i mitten på februari och vi är så taggade på at höra om det kommer fler böcker inom kort :)

2021-01-30 16:49:23 - Benny Carlsson

God fortsättning önskas er på Zittymedia från Falun.
Hoppas på en ny bok i år. Vi är flera som väntar!
:)

2021-01-20 16:16:09 - Francis Back

I just want to congratulate you to some Great books. I have tried to write myself but I have not got the time to finish my manuscripts. Sometime in the future perhaps I will finish like you, with a book of my own in my hand. What a feeling!Bye for now! Francis

2021-01-06 10:21:29 - Björn Lindbäck

Sollentuna önskar er ett gott nytt år! Vi hoppas på en ny bok, det kom ju ingen 2020.Kör hårt!
Björn

2021-01-05 17:57:59 - Oskar, admin@tandblek.se, bleka-tänderna.se

God fortsättning!

2021-01-01 10:19:50 - Helena Carl

Gott nytt bokår!

2020-12-30 21:14:49 - Jonas Gustavsson, jg.minsida@gmail.com

Ett riktigt gött nytt år önskas till författaren av de spännande böckerna ni säljer och ger ut.
Ni gör ett bra jobb, fortsätt i samma anda!

Ha ett fint 2021 önskar jag.

2020-12-22 18:12:27 - Morgan Åkerberg

Blir det någon jihadist bok i tomtesäcken i år? Kanske! (hemligt) hi hi!

2020-12-22 18:08:42 - Peter och Gunhild

Vi gillar böckerna och vill önska er en fin helg och ett corona fritt 2021!Hoppas på något nytt nästa år. Vi hade sett fram emot en ny bok 2020, men hoppas på nästa år.

2020-12-22 18:06:18 - Lars Göran och Åsa

God jul från Norrköping!

2020-12-22 18:04:52 - Gornon Patel

I wanna wish you a happy christmas, May God be with you in 2021!Happy newyear!

2020-12-20 10:59:09 - Harriet Karlsson

God jul från Harriet till alla på Zittymedia!

2020-12-18 09:22:32 - bombepomedok, startapaltai@gmail.com, drift-casino.se

Jag gillar också dina böcker. Jag älskar dem bara. Jag gillar att läsa på kvällen innan jag lägger mig.

2020-12-15 19:04:31 - Anders, xn--kksproffset-rfb.se

Vilken trevlig gästbok ni har här på zittymedia. Jag tycker verkligen om den! Hade ni kunnat ge mig något tips hur man gör en gästbok?

2020-12-15 11:51:18 - Harriet Karlsson

Hej! Funderar på att ge bort en bok i julklapp till min man. Stämmer det att Jihadistjägaren är den första boken?
Det ser så ut på hemsidan.
Julhälsningar till alla på Zittymedia från lilla mig!

2020-12-04 18:31:06 - Göran

Ser fram emot en ny bok snart. Vi är många som längtar!
God Jul!

2020-11-22 09:52:51 - Bertil

Blir det någon julklapp från zittymedia i år? Ni har inte lagt ut några nyheter på länge nu.
Bertil

2020-11-16 17:40:08 - Mårten Berg, marten88@spray.se

Hej alla glada! Beskrivningen av Guantanamo fängelset i dina böcker känns som att du har varit på platsen själv och beskrivit vad du sett. Imponerande! Jag vill läsa mer och hoppas på en fortsättning i samma stil. Good luck Lennart!

2020-11-09 12:48:56 - Kristian, info@jamforljudbocker.se, jamforljudbocker.se

Denna måste man ju bara beställa!

2020-11-01 21:44:55 - Kalle Björk

Håller med Ulrika om att serien om jihadistjägarna är riktigt bra!
Kalle

2020-10-31 05:47:58 - Håkansson Ullis

Jihadistjägarna vinner alltid!

2020-10-30 08:11:54 - Åsa Karlsson

Jihadistjägaren var mycket mer spännande än jag någonsin anat. En tung start följdes av en väl berättad historia som mycket väl kunde ha varit verklig. Jag kommer fortsätta läsa. Var så säker på det! Hälsa alla på Zittymedia och god jul!

2020-10-29 20:12:17 - Louise, stylingguiden.se/basta-silverschampo-och-balsam

Blir att beställa en till bok!

2020-10-20 12:17:45 - Johan Blanck

HEJ! Släpper ni någon bok framåt jul? Det skulle kunna bli en fin julklapp till kompisarna!
Ryktena går om att något nytt är på gång.
KÖR hårt!
Johan

2020-10-14 12:02:41 - Kevin, kevvy2001@gmail.com, likvidum.se/hopbakslan

Jihadistjägaren du skrev om verkar vara en superintressant bok. Jag har alltid haft ett intresse för mellanösternkonflikten. Den påverkar hela världen. Bygger boken på verkliga händelser? Och är Ariel Goldblume amerikan eller Israel? Israel har ju minst lika tuffa och kompetenta specialstyrkor som USA, men det är bara Navy SEALS man får höra om. Verkar som de har en egen PR-avdelning,
Konstigt förresten att boken inte fått så några recensioner i tidningarna. Sökte men hittade ingen recension. Det kanske bara är det stora bokförlagen som får sådant...

2020-10-10 21:28:44 - Stefan, www.eniro.se/stefan+balazsi+varberg/93825633/perso...

Grym hemsida

2020-10-10 21:25:31 - Jonathan, jonathan@finanso.se, finanso.se

Bra sida, kommer följa er och längtar efter fortsättningen.

2020-10-10 12:54:04 - Helena Lindblom

Jag håller med Marcus. En chans på miljonen var kanon!

2020-10-08 12:26:08 - Markus Karlsson, marcuska@gmail.com

Jag hittade din hemsida av en slump. Nu blev jag nyfiken att få läsa!
Hälsningar Markus

2020-10-07 16:19:59 - Pelle Hertz

Historien om enöga var fantastisk. När kommer fortsättningen?

2020-10-06 06:32:33 - Gugge

Hej alla! Jag kan förstå om corona ställer till det och det inte blir några signeringar ute i landet. Men jag hoppas att ni på Zittymedia ändå kämpar på och att det kommer en ny bok snart igen. Jag har läst i brevhögen här på hemsidan att vi är många som längtar efter en fortsättning på äventyren. Kan ni svara på om det kommer något innan jul?
Hoppas!
Glada hälsningar från Karlskoga!

2020-09-28 21:05:27 - Nabil, sweelish@gmail.com, tillskottsbibeln.se

Lennart, jag älskar verkligen din webbplats!

Äntligen någon som förstått att en webbplats kan ha en simpel design men ändå göra sitt jobb :)

Bra underhållning i tjocka böcker, det är inte varje dag. Tack för allt!

/Nabil :)

2020-09-24 06:26:29 - Petter Wass

Jag har hört talas om dina böcker, att du skriver om de som jagar terroristerna. Det måste vara svårt att sätta sig in i deras liv och försöka förstå varför de vill dö själva och ta andras liv.
Nu har jag börjat läsa Jihadistjägaren. Tung start med mycket fakta. Sen blir det bara bättre och bättre. Vi får se vad jag tycker när jag är klar. Jag antar att jag får anledning att höra av mig igen! Nu kan jag knappt sluta läsa! Är det inte kväll snart???

2020-09-18 11:47:01 - Hanna Skoog

Vart får du allt ifrån? Fattar inte att ingen har hört talas om dig! Men på bokhandeln hade de dina böcker och det blir nog dags att köpa bok nummer två i serien om jihadistjägarna. Den första kunde jag knappt sluta läsa. Måste ju få veta hur det gick!
Kämpa på Lennart!

2020-09-17 23:08:03 - Ebi, ebi_new20@yahoo.com, ebwebs.com/sydney-website-design

en sådan bra webbplats

2020-09-16 14:00:26 - Lelle, www.xn--bstadejtingappen-vnb.se

Jag håller starkt med Karin, Helvetestrappan rekommenderas starkt!

2020-09-13 17:27:27 - Thompa

Bra jobbat! Fortsätt så! :)

2020-09-12 11:24:05 - Hossein Abdelkarim

Alla minns vi den elfte september. Det är idag 19 år och en dag sedan. Du berättar om det som händer efteråt i dina böcker. Spännande kanske men inte så att jag hoppat högt av intresse. Men jag löser gärna. Ändå.

2020-09-12 11:13:38 - Håkan

En chans på miljonen kräver en fortsättning! När kommer den?

2020-09-10 13:34:51 - Martin, info@corona-tester.se, corona-tester.se

Läste En Chans På Miljonen häromveckan, fantastisk bok! Blir att beställa en till :)

2020-08-17 11:05:26 - Karin, karin.klada@gmail.com, www.bästa-tandblekningen.se

Helvetestrappan är en fantastiskt bra bok. Rekommenderas!

2020-08-11 13:05:16 - Joel, allradio.se

Väntar spänt på en ny bok! Så himla spännade böcker du skriver!

2020-08-01 13:28:22 - Margareta Hansson

Hej ni på Zittymedia. Jag frågade på mitt bibliotek om de hade någon bok med Frostelid som författare. De hade två!
Jag ska låna den blåa. Den var tydligen först.
Hälsningar M

2020-07-12 11:48:50 - Helge Monsen

Har läst boken En chans på miljonen. Avsnittet där polismannen brann inne var mycket realistisk. Jag kände paniken när jag läste om det. Fantastiskt bra! Du har lovat släppa en uppföljare. Kommer den2020?
Varma hälsningar Helge

2020-07-11 13:38:36 - Barbra Hennig

Spenande boker. Vill lesa mer. Chynda på med nästa bok! Hejdå! Barbra

2020-07-02 14:54:03 - Nicke, hundguiden.com

Så orimligt spännande Jihadistjägaren är! Har inte läst klart, vill inte att det ska ta slut... :D

2020-06-21 22:06:00 - Hasse

Kämpa på Lennart! Hoppas på en ny bok snart!

2020-06-15 08:22:11 - Stefan Åberg

Hej. Kommer det någon ny spännande deckare under 2020? Jag ser fram emot en ny deckare med Jihadist-jägaren Ariel Goldblume.
Vi är en grupp deckarnördar som lånar böcker av varandra, och vi har upptäckt dina alster.
Hälsningar
Stefan

2020-05-30 16:26:57 - Göran Olsson

Hej! Jag har precis läst boken Jihadistjägaren. Den var oväntat spännande. Under sommaren kommer Jag köpa uppföljaren Helvetestrappan. Det var en bamsing till bok! Men det är bara bra, för då har jag något att göra när jag sitter hemma och väntar på att corona drar förbi. Jag har sett boken i bokhandeln.
Hälsningar Göran

2020-05-07 21:50:04 - Jonas

Inga signeringar 2020?

2020-05-02 03:46:28 - Jw, allacasinosajter.se

Bra böcker, rekommenderas starkt

2020-05-01 12:29:40 - https://casinonfaktura.se/, darunaklemxhuk@gmail.com, casinonfaktura.se

Jihadistjägaren avbröts helt enkelt. Hur jag älskar en sådan konstkonst. Tack!(inlove)(inlove)

2020-05-01 12:27:16 - Adam Danielsson

Ny bok i sommar?
Väntar!

2020-04-08 14:50:51 - Martin, martin@esport.se, www.esportxtreme.se

Älskar dina böcker (inlove)

2020-03-28 09:33:24 - Janne Torp

Du får tummen upp från Göteborg. Har läst Helvetestrappan. Herregud så tjock den är, men spännande hela vägen. Handlingen är bra uppbyggd, den blir aldrig långtråkig. Jag såg att det finns en bok som kom ut tidigare. Ska försöka få tag på den. Om det blir en uppföljare till Helvetestrappan så lovar jag att den så snart den släpps kommer att stå bredvid de andra i bokhyllan!
Hälsningar Jan-Erik

2020-03-12 09:12:43 - Hans Karlsson

Hej. Hur gör du bakgrundskollen till dina manus? Du har gjort ett noggrann arbete med bra info om geografin i Saudiarabien. Jag följde Goldblumes resa på Google maps och allt stämde! Imponerande! Jag har alltid varit intresserad av konflikterna mellan araber och judar. Du fångar motsättningarna mycket bra genom att låta en judisk Jihadistjägare jaga de så kallade heliga krigarna. Spännande också med beskrivningarna om Guantanamo fängelset. Mycket bra jobbat. Det ryktas om ännu en uppföljare i serien om jihadistjägarna. Hoppas på det! Kämpa på Lennart! Hans

2020-02-22 16:25:14 - Erik, info@alcasino.se, alcasino.se

Jihadistjägaren var mycket intressant och läsvärd! (star)

2020-02-16 11:46:54 - Amanda karlsson

Kommer det någon ny bok i år? När planerar du i så fall att släppa den? Serien om Jihadistjägaren är riktigt spännande! Fortsätt så! En sån serie kan bli hur lång som helst utan att bli tråkig.
Lycka till från Stockholm! (inlove)

2020-02-11 12:58:14 - Benny Hermansson

Är du med på bokrean i år?
Dina böcker är riktigt spännande! De påminner en hel del om tvserien kalifat som går nu!

2020-02-04 07:23:56 - Josefin Fors

Hej Lennart.
Har du några planer på att signera böckerna i vår? Skriv gärna ut det på hemsidan!
Lycka till med nya boken som du pratade om!

2020-01-11 12:26:13 - Johan Karlsson

Jag har sett böckerna i min bokhandel. Ska köpa, har inte gjort det än...

2019-12-31 23:53:39 - Jennifer Blom

Vi vill önska er ett riktigt gott nytt år 2020!

2019-12-31 23:52:43 - Malin Häger

Gott nytt år till er!

2019-12-29 23:03:59 - Anton Ljungberg

Jag läste Helvetestrappan först, nu kommer Jihadistjägaren. Fel ordning?

2019-12-25 12:31:16 - Anders klaar

Fick boken Jihadistjägaren i julklapp. Jag läser inte så mycket böcker, men den här ska jag fasen ta mig igenom! Den verkar görbra! God jul!

2019-12-23 08:10:22 - Vanesak Shirri

God jul till er på Zittymedia!

2019-12-20 18:36:29 - Jen Williams

Hello! I wonder if you are planning to translate your books into english language? The thematics are indeed exciting, and as I understand you are writing about something that happens every day all year round. We need theese type of books. Now you will have to consider english too! Good luck and bye for now! Yours Jen

2019-12-20 18:30:04 - Helena Lindblom

Finns En chans på miljonen i bokhandeln? Nyfiken!

2019-12-15 20:26:43 - Alice, alice@brakreditkort.nu, brakreditkort.nu

Gillar dina böcker! Har inte läst En chans på miljonen än men hoppas jag får den i julklapp. :)

2019-12-08 10:03:27 - Gustav Andersson

Jag ser att du ska signera böcker på skeppsakademin idag. Då kanske vi ses! Lycka till!

2019-11-24 09:27:35 - Johan, info@försäkrahund.se, xn--frskrahund-s5a7s.se

Tjena Lennart, har läst din senaste bok! Fantastiskt bra!

Keep up the good work:)

2019-11-23 10:08:38 - Leif Svensson

Tack för en spännande Jihadistjägaren nu fortsätter vi med nästa!

2019-11-09 22:14:52 - Josefin Fors

Heja Lennart! Spännande böcker!

2019-10-19 06:51:13 - Leif Brink

Hej! Jag har sett på sociala medier att ni på Zittymedia ska vara med på bokmässan i Töreboda i helgen. Det ska bli intressant att se vad ni har i bokväg att visa upp. Kanske köper jag en bok? Vi ses!

2019-10-05 11:06:49 - Björn Hansson

Jag tittade på dina böcker på Karlskoga marken,lycka till!

2019-09-17 02:10:06 - Linda, Lindashund@hotmail.com, www.forsakrahunden.se

Trevlig sida :)

Svar: Tack så mycket!:)

2019-08-31 08:54:08 - Roland Ohlsson

Hej! Finns nya boken En chans på miljonen att beställa i bokhandeln än eller är den försenad?

Svar: Boken har kommit och kan endast beställas på hemsidan än så länge. Betalning sker via swish. Frakt tillkommer. Hör gärna av dig om du är intresserad.(star)

2019-07-29 06:03:50 - Gösta Karlsson , minmail.gosta@outlook.com

Jag har läst Helvetestrappan. Den känns realistiskt berättad. Det som händer i boken kan hända i verkligheten. Bra underhållning i en mycket tjock bok!

2019-07-08 21:25:00 - Hillevi

När kommer du till Örebro igen?

2019-07-08 21:24:21 - Hillevi

När kommer du till Örebro igen? Vi väntar!

Svar: Hej! Vet inte exakt datum, men det blir nog undet hösten. Håll utkik!:)

2019-06-23 09:03:27 - Göran

Hej!!!
Har du någon information om kommande signeringar?
Göran

Svar: Hej! I dags läget har vi en signering på bokmässan i Töreboda i oktober, men fler signeringar kommer under hösten. Håll utkik på hemsidan!

2019-06-21 17:42:14 - Göran Linder, lindersmail@gmail.com

Jag har läst böcker i hela mitt liv och nu har jag kommit till Jihadistjägaren. Det ska bli spännande hoppas jag. Av kommentarerna på gästboken att döma så är det många som gillar den.
Den har legat på tur i min bokhög ett tag så nu får vi se vad den går för. Hejhopp!

2019-06-18 20:55:53 - Veronica Henriksson

Spännande. Många sidor. Bra story. Jag gillar Goldblume!
Hoppas på en fortsättning.
Veronica

2019-06-15 16:58:33 - Göran Lundin

Det var en mycket detaljerad och spännande deckare som jag fick i min hand. Min bokhandlare rekommenderade mig att köpa den och jag är positivt överraskad! Jihadistjägaren var betydligt bättre än jag trodde. Tydligen är det din första bok. Fortsätter du så här då kommer det att gå bra för dig! Kämpa på Lennart!

2019-05-31 22:09:58 - Berit

Jag har beställt Jihadistjägaren på min Bokhandel här i Stockholm. Jag har hört mina vänner berätta om Goldblume och hans bedrifter. Nu vill jag läsa en egen bok. Spännande!:)

2019-05-25 13:51:59 - Reinhard

Du skriver spännande deckare. Fortsätt så! Jag ser fram emot nästa boksläpp!
Hälsningar Reinhard

2019-05-18 07:54:14 - Tommy Gräns

Jag måste få visa min uppskattning för dina böcker som speglar ett högaktuellt ämne. Konflikterna mellan religionerna kommer aldrig att ta slut. Det religionskrig som vissa söker kommer de säkert att få när motståndarsidan tröttnar. Efter det kommer världen att se helt annorlunda ut. Du ser redan nu saker som verkar helt rimliga. Hoppas vi aldrig når dit. Vi trampar på minerad mark. Först flyktingströmmen, nu kommer familjerna. Jihadistjägarna behövs verkligen. Varje dag på året. Lycka till med uppföljaren till dina böcker. Jag ser verkligen fram emot den! Tommy

2019-05-15 16:39:47 - Janne, info@jamforprivatlan.nu, www.jamforprivatlan.nu

Hej Lennart, vi är flera här på kontoret som gillar dina böcker. Hoppas det kommer en uppföljare så småningom.

2019-05-11 08:07:01 - Gittan Holm

Boken Jihadistjägaren var jättespännande! Hälsningar från Gittan.

2019-04-01 12:27:57 - Berndt Fredriksson

Jag är nyfiken. Går trappan uppåt eller neråt på omslaget till Helvetestrappan? Jättebra bok! Det är väl planerat för en fortsättning? Hoppas det blir så. Hälsningar!

Svar: Hej Berndt! Ja du, det är upp till betraktaren om den går upp eller ner.:) Kul att du gillade den! Manuset till en tredje bok är på gång, men inte klart än. Du får hålla utkik på hemsidan! Hälsningar Lennart

2019-03-05 16:14:57 - Helena Augustsson

Finns några signeringar planerade för våren 2019?
Dina böcker är verkliga nagelbitare! Hoppas det kommer mer!
Kram Helena

Svar: Hej Helena! Det blir en signering på skivmässan, Folkets hus, Björneborg 1 maj. Hoppas vi syns där.:) Lennart

2019-02-21 09:24:36 - Albin Öst

Har du någon uppföljare till Helvetestrappan på gång? Jag vill veta hur det går för Ariel Goldblume! Spännande och mycket trovärdig historia! Mycket bra research och många spännande platser som jag faktiskt aldrig tidigare har hört talas om! Birobidjan visste jag inte att det var ett judiskt område inne i Ryssland! Har kollat upp det på internet, allt stämmer! (star)

Svar: Hej Albin! Det kommer en uppföljare till Helvetestrappan så småningom. Den som väntar på något gott...:) Håll utkik på hemsidan! Hälsningar Lennart.

2019-02-18 17:14:30 - Lennart

Hej!
Boken Jihadistjägaren finns kvar att beställa i vilken bokhandel som helst, eller på nätet. Det är bara bokmärket som är slut. ☺️
Hälsningar Lennart.

2019-02-17 01:56:42 - Jan, janaxel88@gmail.com, myposture.se

Hej, kommer Jihadistjägaren tillbaka i lager/tryck eller är det helt slut tillsvidare?

Ha en fin vår,
Jan

2019-02-16 19:25:24 - Lennart

Hej Jonathan.
Du kan beställa bokmärket via mail, info.zittymedia@mail.com. ☺️
Jihadistjägaren är slut, men Helvetestrappan finns kvar.
Pris med frakt är 20 kr.
Lämna namn, adress och telefonnummer så återkommer vi med betalningsinfo.
Hälsningar Lennart ☺️

2019-02-09 18:05:07 - Jonathan

Hur får man tag på bokmärkena som visas på förstasidan?
Går de att köpa?
Jonathan Karlsson

2019-02-07 10:02:34 - Mårten Karlsson

Nu har jag läst de två första böckerna! Nu hoppas jag att jag kan få plocka in flera böcker om Ariel Goldblume i bokhyllan! Nåt nytt på gång? Hoppas hoppas!

2019-01-28 09:50:59 - Göran Häggman

Hej! Något nytt på gång? Berätta i så fall gärna om det!

2019-01-12 20:41:37

Gott nytt år och god fortsättning på det nya året med fortsatt bra och spännande läsning önskar vi alla våra läsare!
Lennart :)(flower)(star)

2019-01-05 09:50:24 - Anna-Maria Dells

Jihadistjägaren var spännande, bättre än jag hade hoppats! Det var realistiskt berättat. Jag känner att det är verkligen så här de tänker när de planerar sina dåd.
Gott nytt år! Hoppas på en spännande fortsättning!

2019-01-01 10:00:20 - Daniel Hansson

Gott nytt år! Daniel

2018-12-29 13:33:18 - Åsa och Viktor Larsson

Vi vill också önska gott nytt år till er! Ha det gött! Vi hälsar från Göteborg!

2018-12-28 15:35:58 - Yngve Dennis

Du har en bra story där Lennart! Offren är inte i fokus, utan de som jagar islamisterna! Jag har aldrig sett den vinklingen tidigare och du lyckas förklara så storyn blir underhållande! Jag lovar hålla mig uppdaterad på din hemsida om var du signerar och efter nya böcker, för det kommer väl fler får vi hoppas?
Med de allra varmaste hälsningarna tecknar jag. Yngve. Och gott nytt år 2019!

2018-12-25 14:09:41 - Inge, -, uppdragsmedia.se

God fortsättning och hoppas på fler böcker kommande år. )

2018-12-25 13:01:24 - Karl Olsson

Jag fick en jättetjock julklapp i år! Jag kanske har läst färdigt till nästa jul! Spännande ska det bli! God jul! Karl O.

2018-12-24 12:26:17 - Tanja Pedersen, tanjap92, aloe-vera-gel.se

Jihadistjägaren är bland det mest intressanta jag läst på senare tid. Kan varmt rekommenderas!

2018-12-24 12:22:49 - Adde, adde24@swipnet.se, billigasommardack.se

God Jul och Gott nytt år från oss!(heart)(star)

2018-12-16 19:26:34 - Mårten Karlsson

God jul önskar vi er på zittymedia!

2018-11-27 11:08:45 - Johnny Skoog, Johnny496@gmail.com

Jag såg att det blir Boksignering på akademibokhandeln i marieberg Örebro snart. Jag vill ha Helvetestrappan. vi ses! Johnny S.

2018-11-15 20:15:29 - Anna

Bra jobbat Lennart!

2018-11-01 11:44:21 - Leif Anna Bengt Hasse och Ulf

Jihadistjägaren var jättespännande! Hoppas att Helvetestrappan är lika bra. Kram!

2018-10-25 13:11:53 - Lennart

Hej Lena.
Det finns en sida med förhandsbokning på hemsidan. ☺️
Där kan du beställa den bok du vill ha.
Betalning kan ske via swish.
Hoppas att du får en spännande läsning! ☺️

2018-10-23 11:29:00 - Lena, lena@stockholmpianoflytt.se, stockholmpianoflytt.se

Härlig förening (flower)(heart)

2018-10-23 11:27:45 - Pianoflytt Stockholm, pianoflytt@pianoflyttsthllm.se, stockholmpianoflytt.se

Hur bokar jag ett signerat exemplar`?

2018-10-05 22:17:04 - Jonathan Ekström

Har hittat din hemsida. Snyggt upplagt! Hoppas böckerna är bra. Lovar köpa dem när jag får lön.
Hejhopp från Jonte!

2018-09-28 10:57:04 - Lisa Andersson, lisaaah@live.se, www.försäkrahunden.se

Sommarhuset i Österlen + Helvetestrappan en regnig höstdag! Får man lite nyfiket fråga om det finns några ytterligare böcker planerade? ;)

2018-08-31 19:54:27 - Anders Nyman

Jag ser fram emot nästa bok. Det här var riktigt bra!

Svar: Hej Anders! Va kul att du tyckte det!:) Håll utkik!

2018-08-25 23:20:43 - Henrietta Andersson

Hej du Lennart. Kommer dina böcker att finnas med på bokmässor i höst? Tänker främst på Göteborg. Hoppas!
Varma hälsningar från Götet!

Svar: Hejsan! Böckerna kommer att finnas på Bokmässan i Töreboda 27 oktober, men vi är tyvärr inte med på bokmässan i Göteborg i år. Hälsningar Lennart.:)

2018-08-11 15:27:47 - Lucas

Fantastiska historier du berättar! Fortsätt så! Väntar på en uppföljare!:-)

Svar: Uppföljaren är på gång, men dröjer ett tag till.:)

2018-08-09 08:47:35 - Marcus, info@anpassabostaden.se, www.anpassabostaden.se

När släpps det nya Eböcker?(inlove)

Svar: Vi har inte släppt några E-böcker och har inga planerade i nuläget. Har för närvarande inga planer på att översätta böckerna till något annat språk.:) Lennart

2018-08-04 12:55:57 - Jenny Selander

Hej! Kommer det någon ny bok till jul? Det skulle jag gilla. Böckerna känns väldigt trovärdiga och handlingen är bra. Jag har läst båda böckerna. Den senaste var allt bra tjock! Men det är roligt att läsa när en bok blir spännande, då får det gärna bli många sidor. Tummen upp!:)

Svar: Hej Jenny. Tyvärr kommer det ingen ny bok till jul det här året. Men den som väntar på något gott...:)

2018-07-22 17:03:15 - Josefine, jossann@hotmail.com, bästkreditkort.com

Väldigt spännande läsning! (inlove)

2018-07-10 11:33:10 - Anders Nylander

Det var en spännande bok (Jihadistjägaren). Plus i kanten för den fina framsidan! Det finns en ny bok som jag måste få tag på.

2018-06-15 18:44:31 - Jonny Andersson

Örebro imorgon! Yess!

2018-06-15 18:43:55 - Jonny Andersson

Örebro imorgon! Yess!

2018-06-10 15:50:39 - Holmberg

Tummen upp för en ny favoritförfattare! Vi väntar på nästa bok!:)

2018-05-26 11:02:40 - Johan och Veronica

Hej igen Lennart! Vi sågs på fastingen igår kväll. Tack för bokmärket. Vi har hört talas om dig och dina böcker. Kompisar och bekanta har pratat gott om dig. Vi lovar att köpa dem. Ämnet du skriver om är verkligen fruktansvärt aktuellt. Alla i väst har all anledning att vara oroliga för vad som blir nästa mål för jihadisterna. Spännande att få träffa dig personligen! Hälsningar Johan och Veronica Andersson

2018-05-24 08:32:04 - Timmy Hjortfelt Sundh

Hej! Jag blev nyfiken på omslaget till Helvetestrappan. Jag läste baksidan för att se om det var något som passade min smak för böcker. Nu sträckläser jag och tänker packa ner den till semestern i Turkiet i Juli. Jag måste ju få veta hur det går! Bra jobbat!:):)

2018-05-24 08:23:07 - Erik Molberg

Du skriver spännande böcker, det måste jag erkänna! Hoppas på fler böcker!

2018-05-06 22:22:53 - Kalle Eriksson, försäkrahund.se

Hej! Kommer det fler tillfällen med boksignering av helvetestrappan?

Svar: Hej alla glada läsare!:) Planerad boksignering av Helvetestrappan är nu klar på följande ställen: Akademibokhandeln, Marieberg, Örebro 16 juni kl. 13.00-15.00 Teknikdagen, Rudskoga, Kristinehamn 29 juli kl. 10.00-16.00 Tack för alla positiva kommentarer!Jätteroligt att ni gillar böckerna! Ha en jättebra sommar med spännande läsning!(flower) Hälsningar Lennart

2018-04-24 06:33:05 - Albin Claar

Hej! Planeras det någon signering i Örebro? Då kommer jag! Helvetestrappan låter som en spännande bok. Hälsningar från Albin i Örebro

2018-04-11 06:40:11 - Ella-Marie

För att vara debutförfattare håller du förvånansvärt hög klass på manusen! Det är bara att gratulera!
Hoppas på fler böcker!

Ella-Marie

2018-04-05 06:49:17 - Bengtsson

Hej! Jag har läst Jihadistjägaren. Det var en spännande bok med en trovärdig huvudperson. Jag gillar upplägget där jihadisterna jagas ända in i kaklet. Jag vet ingen annan författare som har vinklat historien på det sättet. Det känns fullt möjligt att jakten på islamisterna går till på det sättet du beskriver. Nu ska jag beställa Helvetestrappan hos bokhandeln. Jag vill inte beställa på nätet, utan få den i handen direkt.
Det spelar ingen roll om jag får betala någon krona extra för en bra bok. Jag har råd. Många glada hälsningar från Lennart Bengtsson

2018-03-22 15:17:59 - Henriksson Henrik

Jag läste baksidan av Helvetestrappan. Sen började jag läsa när jag kom hem. Idag försov jag mig! Jag kunde inte sluta läsa. Fantastisk bok! Jag måste få tag på den första boken också.
Hälsningar Henrik:)

2018-03-21 09:26:01 - Kalle Henriksson, kh1920@spray.se

Jag undrar om det finns fler böcker planerade om Goldblume. Dina böcker är verkligen underhållande. Hur lång tid tar det att få en bok klar? Jag skulle vilja skriva men vet inte om jag skulle klara av det. Jag har en idé men vet inte om den håller för ett förlag. Men en dag, när jag får tid så kanske jag startar upp något.
Hälsningar och massor av beröm!

2018-03-15 09:33:08 - Pehr-Arne

Hej! Jag såg på hemsidan att du snart kommer till Karlstad. Vi ses där! Jag vill gärna köpa ett signerat exemplar av Helvetestrappan. Det ska bli spännande att få träffa dig med, det är inte varje dag som man får träffa en författare som kan komma att bli rikskänd! Det ser jag fram emot. Hejhopp! P-A

2018-03-07 09:42:21 - Viktor, viggee@live.se, www.hårvaxguiden.se

Otroligt bra uppföljare! Förgyllde hela helgen :)

2018-03-01 21:56:58 - Monica

Jag missade din signering i Mariestad. Jag köper den nya boken ändå! Tack för bra underhållning!

2018-02-16 13:38:58 - Lennart

Hej Monica.
Du kan gå in och beställa boken under fliken kontaktsida/förhandsbokning. Där kan du lämna dina uppgifter. Frakt tillkommer med 69 kr.
Trevlig läsning!

Lennart

2018-02-16 08:23:42 - Monica, 69monicahermansson@gmail.com

Jag vill beställa nya boken. Hur gör jag?
Monica

2018-02-12 20:03:44 - Lennart

Hej alla glada bokälskare!

Nu har HELVETESTRAPPAN äntligen kommit!
Du kan förbeställa den på hemsidan, självklart får du den då signerad!
Eller köp den hos din lokala bokhandlare.

Håll ögonen öppna för boksigneringar i din närhet!

Hälsningar Lennart

2018-02-11 15:22:12 - Lennart

Hej på er!
Tack för alla trevliga kommentarer!:D
Helvetestrappan är nu på gång. Info angående boksigneringar kommer att finnas på hemsidan som uppdateras kontinuerligt. Håll utkik! Boken kommer inom kort att finnas i din bokhandel. Boksignering i Karlstad kommer säkert, men inget datum är spikat än.
Ha en spännande läsning med HELVETESTRAPPAN!

Hälsningar Lennart:)

2018-02-10 17:54:29 - Hasse

Heja Lennart! Det var spännande att läsa din bok. :)

2018-01-31 09:16:16 - Eva Andersson

Blir det någon boksignering i Karlstad för den nya boken? Vet du när? Hälsningar från Eva

2018-01-23 06:51:24 - Kalle

Hur ser planerna ut för boksigneringar under vintern? Kommer du att resa långt och utanför Värmland? Det skulle vara trevligt med en signering i Borås! Hälsningar från Carl Johnsson

2018-01-11 06:49:23 - Allan Karlsson, Kallan34@spray.se

Jihadistjägaren är en spännande resa till Mellanöstern. De religiösa motsättningarna och de gammaldags idéerna som finns ger boken en ovanlig och spännande vinkling. Det verkar inte bättre än att martyrdöden är den allra högsta drömmen. Det ska bli intressant att läsa fortsättningen på historien.

2017-12-22 13:24:00 - Jan Holm

Jag har köpt Jihadistjägaren som julklapp till brorsan. Han är intresserad av Mellanöstern. Det gillar han säkert. När han är klar tänker jag läsa den. Omslaget ser spännande ut! Ovanligt och lite fräckt!:)

2017-12-07 12:51:22 - Anders Ahl

Hörde att Helvetestrappan kommer snart. Grattis! Anders

2017-12-01 13:01:40 - Per-Harry

Boken var riktigt underhållande, men mycket av den fakta som det berättades om kände jag till sedan tidigare. Kan vara bra att ha som bakgrund för läsare som inte är så insatta i de muslimska konflikterna. Jag har arbetat nere i Mellanöstern och vet att det finns många grupperingar som hatar USA och västliga influenser. När medlemmar ur dessa grupper "flyr" till Europa och inte håller sig till sanningen med ålder, namn eller hemort blir det stora problem för myndigheterna i det land de söker uppehållstillstånd i. Boken Jihadistjägaren rekommenderas varmt. Hoppas den nya boken blir minst lika spännande!PH

2017-11-19 17:07:36 - Lennart Frostelid

Tack för alla trevliga kommentarer! Uppföljaren till Jihadistjägaren är på gång för utgivning. Vår förhoppning är nu att den kan ges ut i början av nästa år.Information om Helvetestrappan kommer att uppdateras på hemsidan. Hälsningar Lennart

2017-11-14 15:40:38 - Hanna Eriksson, hannaeriksson@gmail.com, casinohex.se/online-casinon/nya-casino

Vilken trevlig sida!:-) Fantastiska verk du gör! Tack.

2017-11-14 12:30:52 - Hasse

Jag har sparat en plats i bokhyllan till din nästa bok. Se till att få ut den snarast! Längtar! Hälsningar från Hasse.

2017-11-12 14:46:13 - Nesse, nils.nson@gmail.com, bingo2.se

Jihadistjägaren var en mycket bra bok:)

2017-11-07 06:44:13 - Hasse

Finns Helvetestrappan att köpa hos bokhandlarna ännu? Hasse

2017-10-30 09:31:37 - Lena

Det blir sena nätter! Jag läser din bok som jag har svårt att släppa. Jag är ingen snabbläsare så det får ta den tid det tar. Det som beskrivs i boken är verklighetstroget återberättat. Jättebra!

2017-10-17 12:32:00 - Hildrid Andersson

Jörgen hälsar till er!

2017-10-17 12:31:01 - Hildrid Andersson

Finns det något datum för utgivningsdag gällande Helvetestrappan? Jag och min man ser fram emot fortsättningen! :)
Hildrid och Anders Andersson

2017-10-06 20:46:43 - Lisa, lisaa2a@live.se, www.försäkrakatten.se

Tycker Jihadistjägaren var väldigt intressant och läsvärd! :)

2017-10-03 15:27:34 - Ajsa

Alla muslimer är inte farliga. Bara de som inte respekterar Allah. Allah är en god gud. Islamisterna som vill ha krig och döda alla otrogna är inte av den goda sorten. De flesta muslimer vill ha fred och leva tillsammans med resten av världen. Det vet jag är sanningen. Ajsa.

2017-09-24 10:33:57 - Fidel Nogalis

Bra handling i boken. Jag har varit där själv så jag vet vad jag talar om. Trovärdig. Spännande och underhållande. Om det här är första boken, som har antytt, så är det bra jobbat. Det är bara att säga grattis! Fidel

2017-09-06 16:16:24 - Hanna Svensson, allaljudbocker.se

Läste precis klart Jihadistjägaren, kanonbra bok verkligen! :)

2017-09-03 20:21:46 - Lennart Frostelid

Tack för alla trevliga kommentarer om boken Jihadistjägaren. Det här är den första boken som jag har skrivit. En uppföljare som tar vid där den första boken slutar hoppas jag kan släppas under året. Era positiva kommentarer sporrar naturligtvis till fortsatt skrivande! Det är kul att ni hejar på och hör av er! Håll utkik på hemsidan efter uppföljaren Helvetestrappan! Lennart

2017-08-29 19:54:59 - Lena

Det var allt en tjock bok du har skrivit! Jag lovar läsa klart den innan nyår.
Hälsningar från Lena

2017-08-24 09:26:40 - Hildrid Andersson

Hej alla på zittymedia! Omslaget var lika spännande som innehållet. Boken står på hedersplats i bokhyllan och jag och min man Jörgen ser fram emot fortsättningen på historien. Bra jobbat! Var det verkligen bara den första boken eller har ni skrivit böcker tidigare? Under vilka namn i så fall och vilka titlar? Hälsningar!!!

2017-08-22 06:47:55 - Anders

Det var en spännande bok.

2017-08-03 13:56:24 - Johan Björkman, johanbjork83@spray.se

Hej alla på zittymedia! Jag har läst boken, och jag är lite orolig för världens framtid med alla jihadister som springer omkring och skjuter på folk. Någon borde uppmärksamma politikerna om att de kommer tillbaka hem efter att ha gjort sin värnplikt i mellanöstern. Då är de farligare än någonsin. Boken är spännande. jag rycktes med i handlingen direkt, och jag vill veta mer om Goldblume. Jag väntar ivrigt på nästa bok, som det hintas lite om här och där. Hälsningar från Johan i Partille

2017-07-06 06:43:57 - Gunnar Lindberg

Jihadistjägaren var riktigt spännande! Jag ser fram emot fortsättningen på historien! Gunnar Lindberg

2017-06-20 20:52:46 - Johan Andersson

E-bok tror jag på. Kanske även översättning till tyska och engelska? Sexhundra sidor är en bra tjock bok! Hur orkar du? Blir nästa bok lika omfattande? Hoppas det. Lycka till önskar Johan Andersson Norrköping

2017-06-01 20:48:23 - Ellen Höög

Jag tycker att ni ska satsa på en e-bok. Jihadistjägaren skulle fp många fler läsare då. Hälsningar från Ellen

2017-05-26 16:35:27 - Lennart Frostelid , Info.zittymedia@mail.com , Www.zittymedia.nu

Många läsare frågar om nästa bok kommer under 2017. Helvetestrappan hoppas jag kunna få ut till hösten i år. Manuset är klart. Nu följer redigering och godkännande från förlaget. Det är många timmars jobb innan en bok är färdig för tryck, men så roligt det är att få läsarnas kommentarer! Stort tack!

2017-05-26 16:28:43 - Lennart Frostelid , Info.zittymedia@mail.com , Www.zittymedia.nu

Svar till Fredrik. Än så länge finns inte Jihadistjägaren i någon annan version än tryckt bok med mjukpärm. Jag och förläggaren har haft frågan om ebok uppe för diskussion, men ännu är inga beslut tagna. När en ebok ev. kommer så kommer det att meddelas på denna hemsida.
Svar till Anna. En översättning till engelska är naturligtvis mycket intressant, men inga planer finns för närvarande.
Med vänliga hälsningar Lennart Frostelid

2017-05-21 21:26:27 - Anna serhult

Jag undrar om Jihadistjägaren kommer att översättas till engelska.den är ju jättebra!

2017-05-19 15:14:39 - Fredrik, vastraregionen@telia.se, wolber.se

Finns boken som e-bok eller ännu hellre ljudbok?

Mvh
Fredrik

2017-05-10 12:40:12 - Samantha Brogren

Hej Lennart! Det var många sidor att läsa igenom men nu är jag äntligen klar. Boken är verkligen spännande. Den ligger bra i tiden nu när fler och fler jihadist attentat drabbar världen. Jag har inte hört någonting om några jihadistjägare tidigare, men de gör ett värdefullt jobb! Visste inte ens att de finns! 7Ser fram mot nästa bok. Hoppas den blir lika spännande som den första! Samantha.

2017-05-05 13:15:37 - Erik Lindberg, erik.lindberg8860@spray.se

Omslaget var det jag fastnade för först. Den jihadist som är fotograferad där ser verkligen ilsken ut. En bra framsida säljer boken, det är jag ett bevis på. Handlingen är spännande, men jag fick inte svar på alla frågor som antydde i handlingen. Kanske kommer svaren i nästa bok, som jag förstod snart var aktuell att släppa? Jag lovar hålla ögonen öppna inför fortsättningen. Hälsningar från Skara. Erik.

2017-04-25 15:48:53 - Jan-eric Skoogh

Titeln Jihadistjägaren tyckte jag lät lite suspekt från början. Jag tänkte så här, kan någon som skriver en bok för första gången verkligen skriva någonting så spännande så att man rycks med i handlingen? Det har du lyckats med! Grattis!

2017-04-24 18:19:28 - Kajsa Söderblom

Bra bok! Spännande och mycket trovärdig. Jag ser fram emot fortsättningen! Hälsningar från Kajsa

2017-04-23 08:40:53 - snygg, snygganat@yahoo.com, www.kevinluo.se

Hej! Jag gillar din webbplats, mycket trevligt. tack:D

2017-03-21 17:33:34 - Björn Lindberg , björn.lindberg21@hotmail.com

Hej! Jag vet inte vad jag ska skriva för kommentar om din bok. Det är väldigt mycket som händer i boken, många människor som kommer och försvinner igen. Jag tycker om att du har hittat en huvudperson som verkar vara en man som återkommer i flera böcker. Det ser jag mycket fram emot. Boken är väldigt spännande och dessutom trovärdig. Det får du högt betyg för Lennart. Kommer nästa bok under 2017? Jag hoppas det. Hälsningar från Björn

2017-03-10 18:39:01 - Monica Nilsson, bechrutt@hotmail.com

Jag gillade boken, men det var många besvärliga namn att hålla reda på. Spännande handling genom hela boken. Den ska jag rekommendera till mina vänner! Bra jobbat! Monica

2017-02-22 11:50:35 - Lennart

Hej Jonny.

Jihadistjägaren är inte med på årets bokrea.
Hälsningar Lennart ☺️

2017-02-20 22:23:51 - Jonny Andersson

Hej! Kommer Jihadistjägaren att finnas med på årets bokrea 2017?

2017-02-09 11:17:56 - Annika Nilsson, annikanilsson22@gmail.com, casinonsvenska.eu/carat-casino

Åh, vilken fin sida. Fantastiska verk du gör! Kram

2017-02-07 18:30:40 - ÅSA

Spännande ämne! Lånade boken av en kompis. Ska köpa en egen. Tack för bra underhållning! Åsa Larsson

2017-01-24 16:23:04 - Jonny

Kämpa på Lennart! Jag ser fram emot Helvetestrappan, som du nämner som nästa bok. Fortsättningen lär bli spännande! :)

2016-12-28 19:25:50 - Jonathan claesen

Ett gott nytt år till er. Jag hoppas på en ny bok 2017 med Goldblume. Jag hoppas verkligen på en fortsättning för den första boken var verkligen spännande. :)

2016-12-14 15:08:56

Boksignering på Coop Forum, Bergvik, Karlstad onsd. 21 December kl. 14.00-17-00

Välkomna!:)
Lennart

2016-12-05 23:03:46 - Hasse

Är det någon boksignering planerad i Karlstad?
Hasse

Svar: Hej Hasse! Vi jobbar för fullt med planering av boksignering i Karlstad. Datum och plats meddelas på hemsidan. :) Lennart

2016-12-01 13:57:49 - Åke Andersson

Jag läste i slutet av Jihadistjägaren att det blir en uppföljare. Kommer den under 2017? Jag köper den direkt här i Sundsvall på vår bokhandel. Jihadistjägaren är jättespännande! :):)

Svar: HejÅke. Va kul att du gillade boken! En uppföljare är planerad och jag hoppas att det blir under 2017. Håll koll på hemsidan!:) Lennart

2016-11-20 08:33:15 - Håkan Johansson, hakan @spray.se

Jag har läst Jihadistjägaren och jag har gjort research på internet på händelser som beskrivs i boken. Har kollat Google maps på de vägar Goldblume reser. Allt stämmer! Författaren har gjort ett imponerande arbete. Intressant ämne, dagsaktuellt. Jag ser fram emot nästa bok!!!:) hälsningar Håkan

2016-11-15 10:26:23 - Ulla

Har ni sålt slut? Min Bokhandel kunde inte få fram Jihadistjägaren!

Svar: Ja, den första upplagan av Jihadistjägaren är slutsåld. Intresset har varit över förväntan. Vi jobbar just nu på att få en ny upplaga klar så snart som möjligt. Du kommer snart att kunna köpa den igen. Hälsningar Lennart

2016-10-25 12:36:23 - Jonas Höglin

Beröm till författaren! Spännande och intressant bok! Jag ser fram emot fler böcker av Lennart Frostelid. ykC

2016-10-05 14:11:33 - Kalle Dahl, KalleDahl@gmail.com, xn--elinstallatr-gteborg-ebcd.se

Din senaste bok är grym!!

2016-09-26 18:02:21 - Anne Holgersson

Hej. Jag såg din bok på bokmässan i Göteborg! Spännande! :) hälsningar från en tjej tsom håller på att läsa din bok just nu. Anne

2016-09-15 13:36:32 - Janne

Jihadistjägaren är en bok jag gärna har kvar i bokhyllan. Det är ett intressant ämne och boken är välberättad.
Hälsningar Jan Gustafsson

2016-09-04 12:41:11 - Anders Karlsson

Nu har jag läst en oväntat spännande bok! Den ligger helt rätt i tiden, och spänningen håller i sig hela vägen. Så grymt, så hänsynslöst. Jag älskar Jihadistjägaren! Jag hoppas att det kommer en fortsättning på boken, som det antyds i slutet. :)Bra jobbat!

2016-08-19 11:20:52 - Davidkingen, netentcasinos.se

Var får jag tag på boken?

Svar: Hej! Du hittar Jihadistjägaren hos alla Sveriges bokhandlare, på internets bokhandlares hemsidor och om du bokar ditt exemplar på denna hemsida så får du ditt exemplar signerat. Betalningen swishar du till 0722455939 eller betalar till bankkonto i Swedbank efter beställning är gjord. Jag hoppas du fick svar på din fråga. Bästa hälsningar Lennart

2016-07-05 13:26:09 - Anders Ahl

Terrorismen finns överallt. Vi blir påminda om den varje dag. Böcker med detta tema har alltid intresserat mig och det ska bli mycket intressant att se hur du har vinklat händelserna i ditt manus.Jag har aldrig tänkt tanken att det finns jihadistjägare på riktigt, men när jag tänker efter så måste det ju vara så. Bra idé!Du kommer att få många läsare! Lycka till Lennart! Hälsningar Anders:)

2016-07-04 19:07:11 - Janne Nilsson

Spännande ämne! Jag ska absolut köpa boken. Lovar! :)u

2016-06-27 13:25:45 - Helene Jakobsson , Heja@spray.se

Vi väntar på besked om när Jihadistjägaren släpps i bokhandeln. Det ska bli väldigt spännande att få läsa en bok med ett annorlunda tema. Det blir en fin present till gubben när han fyller år! :)

2016-06-21 13:27:37 - Fredrik Jisander

Jag har sett att vi får vänta på boken ett tag till. Det är okay. Om man väntar på något gott så kommer det till slut. Jag kommer att beställa boken här i Stockholm på bokhandeln. Mina vänner kommer att köpa den. Skynda på! Hälsningar från Fredrik

2016-05-12 14:35:38 - Anneli Hansson

Jag ser fram emot din bok! Hoppas det kommer mera information på hemsidan när den kommer ut, pris och sånt.
Hälsningar från Eksjö

2016-04-29 11:44:58 - Lennart Frostelid

Jag fick en fråga som gäller när boken kommer ut och i vilket/vilka format det kommer att bli. Förlaget har sagt, att boken kommer att ges ut under Maj månad, om det hinns med, annars under Juni. Det är mycket att göra för förlaget just nu. Flera böcker ska ges ut, men Jihadistjägaren står på kölistan. Vad gäller format så kommer den att ges ut som E-bok, dvs du kan läsa den på datorn, i surfplattan och på mobilen. Om den trycks med hård pärm eller som storpocket, med mjuk pärm, är inte beslutat ännu. Men vi gläds alla åt att boken diskuteras, och att intresset för den är mycket stort. Det kommer mera information så snart vi vet mera. Sprid gärna informationen om Jihadistjägaren till dina vänner! Det uppskattar vi!
Hälsningar Lennart:)

2016-04-28 11:26:27 - Joakim

Önskar att jag orkade skriva en hel bok. Undrar vad den skulle handla om...

2016-04-28 08:00:38 - Anna Alm, almanna12@hotmail.se

När kommer boken? Har ni något datum? Kommer den både som pocket och med hård pärm? Hård pärm hoppas jag på. Lycka till!:) Anna

2016-04-21 08:05:13 - Johan Davidsson, jd@spray.se

jag vill ha ett exemplar av boken. Jag köper den i min bokhandel här i stan. Spännande med en jihadistjägare tycker jag. Jag ska be mina vänner köpa den med. Det är första gången jag någonsin hör talas om att en bok handlar om de som jagar, inte bara de som utför attentaten. Det gillar vi.Ämnet är brännhett just nu. Johan

2016-04-14 14:47:07 - Peter Johansson

Hej! Jag ser fram emot boken! Du skriver om ett mycket aktuellt och spännande ämne. Lycka till!
Peter:)